Annons:

Nya butikschefen Lina:

Lina Ebbesson har bott i Hultsfred i nästan hela sitt liv och drivit frisörsalong i både Hultsfred och Vimmerby. Nu har hon fått tjänsten som butikschef för Family House.

Nya butikschefen Lina: "En möjlighet jag inte kunde låta bli"

Lina Ebbesson, med rötterna i Hultsfred, kunde bara inte avstå när hon såg möjligheten att bli butikschef för Family House. Så hon lämnade en pågående utbildning för ett, som hon tycker, drömjobb.
– Det här ska bli jättekul, säger hon.

Annons:

Lina Ebbesson 37 år bor numera i Påskallavik, men har bott i Hultsfred i nästan hela sitt liv. Många känner henne säkert som frisör, då hon drivit salong i både Hultsfred och Vimmerby tidigare.

– Jag har jobbat som frisör ända sedan jag slutade skolan, säger hon.

Sedan november är hon anställd hos KLT, där hon jobbar i kundtjänst samtidigt som hon var mitt uppe i en utbildning till trafikledare.

– Den har jag hoppat av nu. Direkt när jag såg det här kände jag att det var en möjlighet jag bara inte kunde låta bli, säger hon med stor entusiasm i rösten.

Återvänder till Family House

Lina Ebbesson jobbade på Family House tidigare, innan de bytte ägare. Nu ser hon fram att komma tillbaka som chef för butiken.

– Det verkar vara ett väldigt roligt jobb. Idéerna bara sprudlar, det är väl lite så också med jobbet jag haft som egenföretagare och kunnat bestämma saker själv, så känner jag att det här var jättekul.

Lina Ebbesson har inte för avsikt att flytta hem till Hultsfred igen, då hon är mitt uppe i att bygga hus i Påskallavik.

– Jag är så glad och tacksam för den här chansen. För mig är det här ett drömjobb, säger hon.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagenshultsfred.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt