Annons:

Lina är på plats som butikschef – nyheter att vänta i höst

Nu är Lina Ebbesson på plats som butikschef på Family House. Foto: Lotta Madestam

Lina är på plats som butikschef – nyheter att vänta i höst

Lina Ebbesson är på plats som butikschef på Family House sedan två veckor tillbaka och är beredd att sätta sin egen prägel på butiken.
– Det har varit en hektisk och rolig första tid, säger hon.

Annons:

37-åriga Lina Ebbesson började sin tjänst som chef för Hultsfredsbutiken den 27 juni. Tyvärr har hon inte hunnit vara så mycket ute i butiken som hon hade önskat, men det ska snart bli ändring på det.

– Det har varit rätt mycket administrativa uppgifter och arbete på lagret så här inledningsvis. Men snart ska kunderna få se mig mer ute i butiken, säger hon.

Lina Ebbesson sa tidigt att det här var ett drömjobb för henne, så när tjänsten utannonserades av Family House hoppade hon av utbildningen hon gick på, för att bli en i teamet.

– Det är ett väldigt roligt jobb känner jag, jag är glad över mitt beslut och chansen jag fick. Dagarna går så himla snabbt. Jag tycker det är väldigt roligt när det händer mycket, så det här passar mig perfekt, men jag längtar tills jag kan göra det mer till ”mitt eget” och hinna med butiken. Gå och småpyssla, dekorera, hänga i ordning och sådant. Jag hade velat hinna mycket mer på två veckor än jag gjort.

Hur har mottagandet varit?

– Jättebra, folk har varit jättetrevliga. Många känner igen mig, eftersom jag är här ifrån så somliga har tittat in i butiken bara för att hälsa mig välkommen. Det är jätteroligt.

Vad ser du fram emot mest nu?

– Träffa alla härliga kunder och hjälpa dem ute i butiken. Och visa dem höstnyheterna som kommer alldeles snart.

Kan kunderna förvänta sig några förändringar med dig som chef?

– Ja, vi får faktiskt in ett nytt märke. Jag håller lite på vad det är för märke, det kommer märkas på sociala medier. Det är också en del, där jag kommer bli mer aktiv. Att uppdatera sociala medier har jag inte heller riktigt hunnit med som jag önskar i och med att det varit mycket jobb med att komma i ordning.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagenshultsfred.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt