Annons:

  • Klart: De är nominerade till årets Företagargala i Hultsfred

    Emma Jansson, Järnforsens ekonomiska förening, Erik Solberg, Munhälsan Familjepraktik, Magnus Frank och Hos Annika är nominerade på Företagargalan. Foto: Hultsfreds kommun/Lotta Madestam

  • Klart: De är nominerade till årets Företagargala i Hultsfred

    Alice Hartvig och Philip Rüdiger får förnyat förtroende som konferencierer på Företagargalan. Foto: Lotta Madestam

Klart: De är nominerade till årets Företagargala i Hultsfred

Med en och en halv månad kvar till årets Företagargala i Hultsfred avslöjas de nominerade i tre kategorier. I år har man dessutom en helt ny kategori, där en pristagare kommer hyllas.

Annons:

Dagarna räknas ner till Företagargalan i Hultsfreds kommun. Som traditionen bjuder arrangeras den på Hotell Hulingen, i år torsdagen den 11 april.

Totalt sju priser kommer att delas ut där Årets Hållbara företag är en helt ny kategori. Vem den vinnaren är offentliggörs först på själva galakvällen, samma gäller de tre kategorierna Årets SSA-företag, Årets företagare och Årets Köpman.

Däremot släppte näringslivskontoret på torsdagsmorgonen de nominerade i kategorierna Årets näringslivsstipendiat, Årets nya företag och Årets UF-företag, som Dagens Hultsfred presenterat tidigare. Här kan du läsa mer om det.

Företagargalan är en kväll för och av företagare. Biljettförsäljningen är igång och kommunen påminner om att biljetterna tog slut förra året. Då debuterade Philip Rüdiger och Alica Hartvig som konferencierer, en roll vi får återse dem i på årets gala.

Fakta

De nominerade är:

Årets näringslivsstipendiat:

Emma Jansson, Eplaros

Magnus Frank, Elajo

Erik Solberg, Solkulla Mjölk

Årets nya företag:

Järnforsens ekonomiska förening

Munhälsan Familjepraktik

Hos Annika

Årets UF-företag

Ems Candle UF

Sweet Candle UF

Oishi UF

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagenshultsfred.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt