Annons:

Ryslig spökvandring arrangeras i Lönneberga igen

Caroline Jäderup och Mathias Jäderup arrangerar en ryslig spökvandring i Lönneberga på lördag. Foto: Privat

Ryslig spökvandring arrangeras i Lönneberga igen

Spökvandringen i Lönneberga är ett uppskattat evenemang som arrangeras för tredje gången. 
– Vi hoppas att det kommer folk och besöker oss, säger arrangören Caroline Jäderup. 

Annons:

Halloween och höstlovet står för dörren. På lördag, den 29 oktober, anordnar Caroline och Mathias Jäderup med vänner en ryslig spökvandring för alla som är modiga nog att vara med. Årets spökvandring blir den tredje i ordningen och arrangeras i vanlig ordning vid bilverkstaden i utkanten av Lönneberga. 

Det blir kusliga och läskiga spökspår som är anpassade för stora och små spökjägare. Som besökare får man träffa på träskmannen, nunnan Hulda, prästdemonen och många fler. 

– Fjolårets spökvandring blev verkligen en dundersuccé som vi aldrig hade förväntat oss. Det kom lite mer än 400 personer och det är tredje gången som vi arrangerar spökvandringen. Vår grundidé var från början att vi skulle göra något för barnen på höstlovet och sedan har vi fått mersmak för varje år som har gått. Det är jätteroligt när man får så fin respons, säger Caroline Jäderup. 

Vad har du för förväntningar på årets evenemang?

– Vi hoppas att det kommer folk och besöker oss och i år har vi ännu fler spöken i jämförelse med förra året. Vi har världens bästa gäng bakom oss. Utan dem hade aldrig detta varit möjligt, säger Jäderup.

Det har skett några förändringar jämfört med fjolåret då evenemanget var tillbaka efter coronauppehållet. Det kommer finnas fiskedamm och försäljning av godis, korv och dricka. Roy Ekeberg kommer sjunga några låtar i samband med spökvandringen. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt