Annons:

Hotellägarna prisades som årets nyföretagare:

Christian Ryning och Robert Lindberg tog emot utmärkelsen som årets nyföretagare i dag och var mycket glada. Foto: Ossian Mathiasson

Hotellägarna prisades som årets nyföretagare: "Fantastiskt roligt"

Christian Ryning och Robert Lindberg har drivit och utvecklat Palace Hotell i Hultsfred i flera år. På dagens prisutdelningsceremoni prisades hotellägarna som årets nyföretagare i Hultsfreds kommun. 

Annons:

Hösten 2018 tog Christian Ryning och Robert Lindberg över det anrika hotellet Palace Hotell i centrala Hultsfred. De kände att det var läge att testa något nytt och kasta sig ut med öppna armar. 

De har verkligen kommit till sin rätt i Hultsfred med flera olika satsningar. Han har renoverat stora delar av hotellet och juryn har fastnat för duons engagemang och utveckling av hotellet. 

Det var kommunalrådet Lars Rosander (C) som läste upp motiveringen och räckte över diplom och blommor till hotellägarna. 

– Tack så mycket. Det är så fantastiskt roligt. Jag är helt överväldigad av priser och support från Hultsfredsbor och annat. Det känns så väldigt roligt. Det ger styrka i det fortsatta arbetet med hotellet. Det tar på krafterna att bygga ut och ha kunder samtidigt. Tack så mycket för priset, vi är så glada, säger Christian Ryning.

Fakta

Så här lyder juryns motivering till Christian Ryning och Robert Lindberg: 

”Med fullt fokus på att få gästerna att trivas lockar Christian både lokala och långväga gäster till Hotell Palace. Christian har gjort en stor satsning i Hultsfred och har skapat en attraktiv miljö med fantastisk mat och har en hög ambition att utveckla konceptet med sin höga servicenivå”.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt